TALAS BELEDİYESİ’NİN YENİ KIZILAY BİNASINDA SONA GELİNDİ
Talas Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan yeni Kızılay binasında sona gelindi. Kaba inşaatı ve ışıklandırma çalışmaları biten binanın çevre düzenlemeleri de hızla tamamlanıyor.
Mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait arsa üzerine Talas Belediyesi tarafından yaptırılan ve hayırsever Halil Ünal’ın da maddi katkı sağladığı Kızılay binası, estetik yapısıyla da dikkat çekiyor.
2022 yılı yaz başlangıcında temeli atılan bina, toplamda 980 metrekare alana inşa ediliyor. Hizmete girdiğinde bölgede Türk Kızılayı faaliyetleri için önemli bir merkez konumunda olacak binada eğitim ve toplantı salonlarının yanı sıra, soğuk hava deposundan lojistik depolarına kadar pek çok önemli bölüm yer alacak.
Halef Hoca Mezarlığı yanında yapımı süren Kızılay binasının yakın zamanda hizmete girmesi planlanıyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

