KOCASİNAN MASA TENİSİ TAKIMLARI, YİNE ZİRVEDE
Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi oyuncuları, Yıldızlar D Grubu Müsabakalarında Bayan ve Erkek Takımı birinci oldu. Ferdi yarışmalarında ise Elif Duman birinci olurken, Melike Aksu ise ikincilik derecesi elde etti. Böylelikle Kocasinan Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takımı, elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazandı.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldızlar D Grubu Müsabakalarının Bölge karşılaşmaları, 10-12 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu’nda oynandı. Rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Erkek ve Bayan Takımı, bölge şampiyonu olurken, Ferdi yarışmalarında ise Elif Duman birinci olurken, Melike Aksu ise ikincilik derecesi elde etti. Böylelikle Kocasinan Masa Tenisi Erkek ve Bayan Takımı, elde ettikleri başarılarla Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Branşlarında büyük bir başarıya imza atan sporcular, desteklerinden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.
Genç yeteneklerinin yetişmelerinde büyük emekleri olan Milli Takım Antrenörü Halil Adak ile Kemal Balım ise sporun ve sporcunun dostu Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kayserispor kaptanı Semih Güler ameliyat edildi

KAYSERİSPOR’DAN KADIN VE ÖĞRENCİ TARAFTARLARA BİLET JESTİ

PFDK’DAN KAYSERİSPOR VE MANİSA FK’YA CEZA

Kayserispor 9 günde 9 puana ulaşmak istiyor

