BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN İNCESU’DA “İSTİŞARE” TOPLANTISI
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İncesu’da AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Hiçbir ilçeyi diğerinden ayırmadan, ötekileştirmeden 16 ilçe belediye başkanıyla uyum kültürü içerisinde çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda İncesu’da ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.
İncesu Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve yönetimi ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ve Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan katıldı.
Başkan Büyükkılıç, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İncesu’da AK Parti İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik. 16 ilçe, 1 Büyükşehir ile ağabey, kardeş diyalogu içerisinde 1 buçuk milyon Kayseri’de yaşayan vatandaşlara hizmetleri ulaştırmak, onların konforunu artırmak için gayret ediyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.
Başkan Büyükkılıç, toplantıya ev sahipliği yapan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’e de teşekkür etti.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

