DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

YENİ YILIK İLK ANTİKA PAZARI

Talas Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve başladığı günden itibaren, Talas’ın klasikleri arasına giren ‘Antika Pazarı’, yeni yılın ilk ayında da misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

07 Ocak 2023 638 okunma
YENİ YILIK İLK ANTİKA PAZARI
YENİ YILIK İLK ANTİKA PAZARI

‘Harman Meydanında Tarihe Yolculuk’ sloganıyla her ayın ikinci pazarı kurulan ve geleneksel hale gelen pazar, birbirinden kıymetli antika ürünleri ile 8 Ocak Pazar günü, tarihi eser meraklıları ve koleksiyonerlerle buluşturmak için gün sayıyor.

Talas’ın tarihi mirasını yansıtan Harman Mahalle Meydanında gerçekleşen organizasyona yine şehir içinden ve şehir dışından pek çok antika ürün meraklısı ve koleksiyonerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 PAZARDA NELER VAR

Kurulduğu günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan pazarda tarihi ev eşyalarından radyo, gramofon ve plaklara, antika para ve pullardan tesbih, halı ve kilimlere kadar birçok değerli ürün vatandaşların beğenisine sunuluyor

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.