DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.001.574
9° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Meteoroloji uyardı: Çatı uçması, ağaç devrilmesi ve gaz zehirlenmesine dikkat!

Meteoroloji Kayseri ve çevresini kuvvetli lodos fırtınasına karşı uyardı. Saat verilerek yapılan açıklamada, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve karbon monoksit gazı zehirlenmesi risklerine karşı dikkatli olunması istendi.

03 Nisan 2023 1,8B okunma
Meteoroloji uyardı: Çatı uçması, ağaç devrilmesi ve gaz zehirlenmesine dikkat!
Meteoroloji uyardı: Çatı uçması, ağaç devrilmesi ve gaz zehirlenmesine dikkat!
Meteoroloji tahminlerine göre Kayseri ve çevresinde yarın (Salı) kuvvetli lodos fırtınası etkili olacak. Öğle saatlerinden itibaren güney yönünden esmesi beklenen fırtınanın saatteki hızının 70-90 kilometreyi bulması ve yer yer tam fırtınanın da saatte 90-100 kilometre hızda esmesi tahmin ediliyor. 
 
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamayla, oluşması muhtemel çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, su baskını ve çığ düşmesi (Erciyes) risklerine karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.