BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, İFTARINI MEMURLARLA AÇTI
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Memur-Sen’in düzenlediği iftar sofrasında memurlar ve aileleri ile buluştu.
Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da iftar sofralarında Kayserililerle buluşan Başkan Büyükkılıç, bu kez Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Memur-Sen’in düzenlediği iftar programına katıldı.
Memurların ve ailelerinin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükkılıç, tek tek masaları gezerek, vatandaşların Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Ramazan ayı boyunca da vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar’ın katılımlarıyla Memur-Sen’in düzenlediği iftar programında birlik ve beraberlik duygusuyla Ramazan’ın bereketini yaşadık” dedi.
Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç, programda memurlar ve aileleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, öz çekim yaptı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

