Bölgesel Amatör Lig’de 6’ncı Grubun Şampiyonluk maçında Sincan Belediye ile karşılaşan Talasgücü Belediye, maçı 3-1’lik skorla kazanarak Play - Off’a yükseldi.
20 Nisan 20231,1B okunma
Talasgücü Belediyespor, Play - Off’da
Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grup Şampiyonluk maçı tarafsız saha olarak Aksaray Dağılgan Stadyumunda oynandı. Maçın ilk 20 dakikasında iki kez gol kaçıran Talasgücü Belediyespor, 27’nci dakikada Osman Buğra’nın kafa golü ile öne geçti. İlk golden 11 dakika sonra sağdan gelişen Talasgücü Belediye atağında Ramazan Taş farkı 2’ye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmadı.
Sincan Belediye 66’ncı dakikada farkı bire düşürdü. Talasgücü Belediye uzatmalarda Alperen ile bir gol daha buldu ve maçı 3-1’lik skorla kazandı. Sarı lacivertliler gruptan çıkarak Play -Off’a kaldı.
MAÇIN KİMLİĞİ
STAT: Aksaray Dağılgan
HAKEMLER: Ramazan Doğanay, Şaban Karaderili, Mehmet Büyükyılmaz
TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR: Çağrı Can Tanrıbilir, Ömer Çoban, Ahmet Şahbaz, Kadir Doğukan, Canberk Soykukuvvet (Dk.85 Furkan Akbulut), Oğuz Saltabaş (Dk.74 Bahtiyar Dolma), Erkan Kapar, Osman Buğra, Ercan Çifçi (Dk.68 Arda Saltan), Ramazan Taş (Dk.85 Alperen Topçular), Akın Arıcan