DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.015.395
10° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA SERGİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki mesleki eğitim ve kültür faaliyetlerini gerçekleştiren kuruluş Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Hayat Boyu Öğrenme Haftası münasebeti ile anlamlı bir farkındalığa imza atarak ‘Hayat Boyu Öğrenme El Sanatları Sergisi’ düzenledi.

07 Haziran 2023 734 okunma
BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA SERGİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI’NDA SERGİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ve vatandaşların talepleri doğrultusunda kent genelindeki tesislerinde on binlerce insana dokunan mesleki eğitim ve kursları ile ömür boyu öğrenmeye katkı sunan KAYMEK, birbirinden özel sergilerine devam ediyor.

Ebru, Çini İşleme, Bohem Duvar Tabağı Yapımı gibi birbirinden değerli el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı sergide el sanatları ürünler, sanatseverlerin ve vatandaşların beğenisine sunuldu.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası dolayısıyla KAYMEK Akademi Tesisi'nde açılışı gerçekleşen sergide Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Melikgazi Şehit Hüseyin Danacı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Tatlı ve konuklar yer aldı.

İŞ BİRLİĞİ VE EĞİTİMLER SONUNDAKİ EL EMEĞİ ESERLER SERGİLENDİ

Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, KAYMEK A.Ş ve Melikgazi Şehit Hüseyin Danacı Halk Eğitim Merkezi ile eğitim iş birliği protokolü kapsamında verilen eğitimler sonunda eğitmen ve kursiyerler tarafından ortaya çıkarılan el emeği ürünler sanatseverlerle buluştu.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.