BÜYÜKŞEHİR, KAYSERİLİ GAZİLERİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İLE BULUŞTURUYOR
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs ve Kore gazileri ile aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi. Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a böylesi anlamlı etkinlik için teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi, Kayserili gazileri ve ailelerine Türk tarihinin en önemli simgelerinden Çanakkale'ye gezi düzenledi.
Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Başkan Büyükkılıç’a böylesi anlamlı etkinlik için teşekkür ederek, “Öncelikle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Bey’e gazilerim adına, şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Her yıl bizleri kırmıyor, ‘Gaziler benim başımın tacı’ diye Çanakkale’ye ikinci kez gönderişi oldu. Bir kez de İstanbul’a gönderdi. Sayın başkanıma bütün gazilerim, yönetim kurulu adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Düzenlenen Çanakkale turundan dolayı emeği geçenlere dua eden Balcı, “Memduh başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah Çanakkale ziyaretimiz sağlık, sıhhat üzerine kazasız, belasız kaptanlarımız bizi götürüp, getirecekler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gezide, Şehit Yakınları ve Gaziler Evi önünden Kıbrıs ve Kore gazileri ile ailelerinin bulunduğu grup, Çanakkale’ye doğru yola çıktı.
Kayserili gazi ve yakınları Çanakkale gezisinde hem geçmişi yâd edecekler hem de Çanakkale şehitliklerini ziyaret edip, tarih kokan yerleri rehber eşliğinde gezecekler.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

