DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.081.504
5° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Kayseri Lisesi öğretmenlerinden Mustafa Maden’in cenaze töreni ertelendi

Kayseri Fen Lisesi’nde bir dönem Coğrafya öğretmeni olarak görev yapmış olan Avukat Mustafa Maden hayatını kaybetti. Merhum Maden’in bugün yapılacak olan cenaze töreni ertelendi.

27 Temmuz 2023 1,1B okunma
Kayseri Lisesi öğretmenlerinden Mustafa Maden’in cenaze töreni ertelendi
Kayseri Lisesi öğretmenlerinden Mustafa Maden’in cenaze töreni ertelendi
Kayseri Fen Lisesi’nde bir dönem Coğrafya alanında öğretmenlik yapan 76 yaşındaki Mustafa Maden hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Mustafa Maden hukuk fakültesini bitirerek 1994 yılında avukat olarak hayatına devam etti. Bir dönemde Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) il yöneticisi olarak görev alan Avukat Mustafa Maden’in Yeşilhisar’da yapılacak olan cenaze töreni yarına ertelendi.
 
Kayseri Barosunun cenaze törenin ertelenmesiyle ilgili yayımladığı mesajda ise şu ifadelere yer verildi: “Kıymetli meslektaşlarımız Av. Mustafa Maden’in cenaze töreni 27.07.2023 (yarın) tarihine ertelenmiş olup, saat ve yer bilgisi yarın ayrıca bildirilecektir.”
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.