MHP İLÇE KONGRELERİNİ HAFTA SONU TAMAMLAYACAK
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen partisinin ilçe kongrelerini hafta sonu gerçekleştireceklerini söyledi.
Konu hakkında açıklama yapan MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ilçe kongrelerini 26-27 Ağustos tarihlerinde tamamlayacaklarını kaydederek, "16 ilçemizde kongre sürecini başlatmış bulunuyoruz. İnşallah bu hafta sonu cumartesi günü 8 ilçemiz, pazar günü 8 ilçemiz olmak üzere bu süreci tamamlayacağız. Kongrelerimiz, Genel Başkan Yardımcımız İsmail Özdemir ve Milletvekilimiz Baki Ersoy'un da katılımıyla gerçekleşecek." şeklinde konuştu.
"Kongrelerimiz, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin çizdiği '2024'e doğru diyar diyar Anadolu' rotasına uygun doğrultuda, partimize yakışır bir şekilde gerçekleşecektir." diyen Başkan Demirezen şunları kaydetti; “Önümüzdeki yıl gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde teşkilatlarımızı hazırlamak maksadıyla önemli gördüğümüz kongrelerimizde tek aday, tek liste yer alacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha perçinleyeceğimiz ve toy havasında geçecek kongrelerimizde tüm dava arkadaşlarımızı görmekten memnuniyet duyacağız. Ülkücü-Milliyetçi Hareketin tüm mensuplarını toyumuza davet ediyorum."
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

