DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.014.390
12° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

81 ilde Çember operasyonu: 4 bin 133 firari yakalandı

Kayseri’nin de bulunduğu 81 ilde aranması bulunan kişilere yönelik eş zamanlı ‘çember operasyonu’ düzenlendi. Operasyonda 4 bin 133 firari yakalandı. Operasyonla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi.

24 Ekim 2023 1,6B okunma
81 ilde Çember operasyonu: 4 bin 133 firari yakalandı
81 ilde Çember operasyonu: 4 bin 133 firari yakalandı
Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı olarak ‘çember operasyonu’ gerçekleştirildi. Operasyonda 10 yıldan uzun süredir araması olan 2 kişi, 5 ila 10 yıl arasında araması olan 26 kişi ve 5 yıla kadar araması olan 4 bin 133 şüpheli ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. 
 
‘ARANANLARI YAKALAYIP ADALETE TESLİM ETMEYE KARARLIYIZ’
 
Çember operasyonuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, firarilerin sokaklarda gezmesine izin verilmeyeceğini söyleyerek, “8️1 ilde aranan şahıslara yönelik yapılan ‘çember operasyonlarında’ arama kaydı bulunan 4️ bin 133 firari yakalandı. Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Yakalanan şahıslardan: 2️’sinin 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 2️6’sının 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 4️ bin 145’inin ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi. Operasyonları yöneten Valilerimizi, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi ve operasyonlara katılan polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız” ifadelerine yer verdi.
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.