“HAVA GÜZEL, PAZAR GÜZEL”
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Antika Pazarı’nı gezdi, alışveriş yaptı. Hem antikacılarla hem de antika meraklılarıyla sohbet eden Başkan Yalçın, “Hava güzel, pazar güzel, tüm hemşehrilerimizi Antika Pazarına davet ediyorum” dedi.
Talas’ın değerleri arasında yer alan Antika Pazarı, her ayın ikinci pazar günü olduğu gibi yine Harman Mahallesi Meydanındaki yerini aldı.
Güzel havanın da etkisiyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği pazarı gezen Başkan Yalçın, Antika Pazarı’nın artık Talas’ın klasikleri arasına girdiğine dikkat çekti.
Tarihi Harman Mahallesi Meydanında her ayın ikinci Pazar günü kurulan Antika Pazarı’nda saatlerden para ve pula, ahşap ürünlerinden halı ve kilime kadar çok geniş bir yelpazede antika eşyalar satışa sunuluyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

