DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.014.390
12° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Vali Gökmen Çiçek’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerindendir.

24 Kasım 2023 1,2B okunma
Vali Gökmen Çiçek’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Vali Gökmen Çiçek’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitimin amacı, kişileri yaşadığı toplumun ve toplumun bağlı olduğu çağdaş dünyanın uyumlu bir üyesi haline getirerek onları çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatmaktır.Bu da iyi bir eğitim sisteminin yanında, iyi yetişmiş ve nitelikli öğretmen kadrosuyla mümkündür.

Öğretmenlerimiz; milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, üstün ahlak ve fazilete sahip, bilgili, kültürlü ve çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmayı hedefleyen insanları yetiştirmek suretiyle, geleceğin dünyasını inşa etmek için çalışmakta, gayret göstermektedirler. Bizler de dün olduğu gibi bugün de yarın da öğretmenlerimizi ve eğitimimizi bütün imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlerin yetişmesinde büyük emeği olan tüm öğretmenlerimizin gününü en samimi duygularla tebrik ediyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş ve hain terör saldırıları sonucu şehit düşen öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.