DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

ORAKAF’23’TE TALAS FARKI

Talas Belediyesi’nin, Orta Anadolu Kariyer Fuarı’nda (ORAKAF’23) açtığı stant büyük ilgi görüyor.

26 Aralık 2023 1,0B okunma
ORAKAF’23’TE TALAS FARKI
ORAKAF’23’TE TALAS FARKI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlediği ve 19 üniversitenin yanı sıra belediyeler ve bazı resmi kurumların katılımıyla OSB Fuar ve Kongre Merkezinde açılan ORAKAF’23’te dikkat çeken stantların başında Talas Belediyesi geliyor.

Türkiye’nin ilk sabit arenalı Espor ve İnovasyon Merkezi’ne sahip Talas Belediyesi’nin bilişim ve teknoloji yönünden gençlere sunduğu hizmetlerin anlatıldığı stantta ziyaretçilere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunuluyor ve robotlarla çeşitli deneyimler gerçekleştiriliyor.

Standı gezen ve gelen ziyaretçilerle yakından ilgilenen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da inovasyon konusunda önemli çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti.

Teknoloji yakından takip ettiklerini ve gençlere bu yönde imkanlar sunduklarını dile getiren Başkan Yalçın, Türkiye’de bir ilke imza atarak pet şişeden flament ürettiklerini de sözlerine ekledi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.