Boksta Özvatan Rüzgârı
Kayseri’de düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar İl Şampiyonası ile Okullar Arası Kız-Erkek Boks İl Birinciliği yarışmalarında Özvatan’lı sporcular büyük başarı elde etti.
23 Şubat – 7 Mart tarihleri arasında düzenlenen müsabakalara Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesinden katılan 13 sporcu toplamda 16 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atmış oldular.
Kız-Erkek Yıldızlar ve Genç Kız-Erkek A ve B kategorilerinde yapılan müsabakalarda 4’ü Altın, 5’i gümüş, 7’si Bronz olmak üzere toplamda 16 madalya kazanan sporcuların bu başarısı Özvatanlılarca sevinçle karşılandı.
Sezon başından beri Özvatan Çok Programlı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda eski milli sporcu olan Ali Osman CANAN eşliğinde yoğun bir antrenman dönemi geçiren sporcular, gösterdikleri emek ve çabanın karşılığını fazlasıyla almış oldular.
4 Sporcu Türkiye Şampiyonasına Gidiyor!
Ayrıca müsabakalar sonucunda derece alan Döndü Nur Pehlivan, Sudenaz BEŞİKTEPE, Ali Osman İDELİ ve Hüseyin KAHRAMAN Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanarak Özvatan’ı ve Kayseri’yi ulusal bazda da temsil edecek isimler arasına girmiş oldular.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Spor kategorisindeki diğer haberler

Kamu Spor Oyunları İl Birinciliği sona erdi

Kayserispor kaptanı Semih Güler ameliyat edildi

KAYSERİSPOR’DAN KADIN VE ÖĞRENCİ TARAFTARLARA BİLET JESTİ

PFDK’DAN KAYSERİSPOR VE MANİSA FK’YA CEZA

Kayserispor 9 günde 9 puana ulaşmak istiyor

