DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Bayram tatilinin beşinci gününde 696 trafik kazası yaşandı, 10 kişi hayatını kaybetti

Kurban Bayramı tatilinin beşinci gününün bilançosu belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaşımına göre 19 Haziran Çarşamba günü 24 saatte 696 trafik kazası meydana geldi.

20 Haziran 2024 1,2B okunma
Bayram tatilinin beşinci gününde 696 trafik kazası yaşandı, 10 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin beşinci gününde 696 trafik kazası yaşandı, 10 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 5. günü 19 Haziran Çarşamba gününde 24 saatlik sürede gerçekleştirilen denetimleri ve meydana gelen trafik kazaları hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Bakan Yerlikaya’nın paylaşımına göre bayram tatilinin beşinci gününde 425 bin 63 araca denetim yapılırken, 23 bin 219 araca hız ve radar işlemi gerçekleştirildi. 35 bin 990 araca ise diğer işlemler yapıldı. Ayrıca bayram tatilinin beşinci gününde yaşanan trafik kazalarının da bilançosu belli oldu. Bakan Yerlikaya’nın paylaşımına göre bayram tatilinin beşinci gününde 696 trafik kazası meydana geldi, 10 kişi hayatını kaybederken bin 205 kişi ise yaralandı.

Bayram tatilinin ilk 5 gününde (Cumartesi ve Pazar, Pazartesi, Salı ve Çarşamba), 36 kişi hayatını kaybederken 6 bin 550 kişi ise yaralandı.

Bakan Ali Yerlikaya paylaşımında, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolun Sonu Bayram Olsun” dedi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.