DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANLARI DENETLENİYOR HEMŞEHRİLERİN GÖNLÜ ALINIYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçede devam eden kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Bu şekilde Başkan Yalçın, hem kentsel dönüşüm alanlarını denetleniyor, hem de vatandaşların gönlünü alıyor.

07 Ağustos 2024 770 okunma
KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANLARI DENETLENİYOR HEMŞEHRİLERİN GÖNLÜ ALINIYOR
KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANLARI DENETLENİYOR HEMŞEHRİLERİN GÖNLÜ ALINIYOR

Başkan Yalçın, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Bahçelievler Mahallesi Park Caddesinde devam eden kentsel dönüşüm alanındaki inşaatlarda incelemelerde bulundu.

Her şeyin düşünüldüğü modern ve konforlu dairelere dönüşecek yapılardaki çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Yalçın, aynı zamanda vatandaşlar ve hak sahipleri ile de görüşüyor.

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, “Kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret ederek hem yapılan binaları denetlemeye hem de hemşehrilerimizin gönlünü almaya devam ediyoruz. Müteahhit firmalarımızın kazasız belasız bitirmelerini,  hak sahibi hemşehrilerimizin huzurla oturmalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.