DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.001.574
9° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

LÖSEV Kayseri, Lösemili Çocuklar Haftası’na özel şenlik düzenledi

LÖSEV Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen şenlikte konuşan Kayseri İl Koordinatör Yardımcısı Sibel Kurşun, “lösemi 3 buçuk yılda iyileşen bir hastalıktır. Bu hastalık sürecinde çocuklarımız büyük zorluklar yaşıyor ve onlara moral, motivasyon anlamında bu gördüğünüz alanda şenlik alan hazırladık” dedi.

02 Kasım 2024 794 okunma
LÖSEV Kayseri, Lösemili Çocuklar Haftası’na özel şenlik düzenledi
LÖSEV Kayseri, Lösemili Çocuklar Haftası’na özel şenlik düzenledi
LÖSEV Kayseri Şubesi 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar haftasını kutlamak amacıyla Alpaslan Parkı’nda şenlik düzenledi. Yoğun ilgi gören etkinlikte çocuklar eğlendi. 
 
LÖSEV Kayseri İl Koordinatör Yardımcısı Sibel Kurşun, “Bugün burada 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasını kutlamak için şenlik yapmak istedik. Bunun nedeni; lösemi 3 buçuk yılda iyileşen bir hastalıktır. Bu hastalık sürecinde çocuklarımız büyük zorluklar yaşıyor ve onlara moral, motivasyon anlamında bu gördüğünüz alanda şenlik alan hazırladık. Yüz boyamaları, oyun alanları, kitap boyama gibi etkinliklerde bulunacağız.İkramlarımız da olcak ve tüm halkımızı buraya davet ediyorum” diye konuştu.
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.