HACILAR BELEDİYESİ’NDEN ATATÜRK’Ü ANMA KONSERİ
Hacılar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 86. vefat yıldönümü dolayısıyla anlamlı bir anma programı düzenledi. Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte, Atatürk’ün sevdiği şarkılarla dolu bir konser sunularak, Ulu Önder saygı ve özlemle anıldı.
Anma programında, Şef Samet Mutugan yönetimindeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Anadolu’nun Sesi Türk halk müziği Korosu, Atatürk’ün en sevdiği şarkıları özenle hazırladığı bir repertuarla dinleyicilere sundu. Program boyunca duygusal anlar yaşanırken, konuklar Türk milletinin büyük önderine duyduğu sevgiyi bir kez daha hissetti.
Koronun başarılı performansı izleyenlerden büyük beğeni toplarken, Hacılar Belediyesi, Atatürk’ün mirasını yaşatmak adına anlamlı bir geceye imza attı.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

