DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

KAYSERİ’YE TÜRKİYE’NİN 16’NCI ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI KURULDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’de 16’ncı Adli Tıp Grup Başkanlığı’nın Kayseri’ye kurulduğunu duyurarak, kentin bölgede önemli bir adli sağlık merkezi haline geleceğini belirtti.

17 Aralık 2024 910 okunma
KAYSERİ’YE TÜRKİYE’NİN 16’NCI ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI KURULDU
KAYSERİ’YE TÜRKİYE’NİN 16’NCI ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI KURULDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye'de 16’ncısı kurulan Adli Tıp Grup Başkanlığı'nın Kayseri'de açıldığını duyurdu. Başkan Büyükkılıç, Kayseri'nin adli tıp alanında önemli bir merkez haline geldiğini belirterek, "Bu gelişme, şehrimize büyük bir değer sağlayacak. Adli vakaların daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülmesi için önemli bir adım atılmıştır" dedi.

Başkan Büyükkılıç, emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Bu önemli adımın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni kurulan Adli Tıp Grup Başkanlığı, sadece Kayseri'ye değil, çevre illere de hizmet verecek. Bu merkez sayesinde, otopsi sonrası alınan örneklerin laboratuvar çalışmalarının şehir dışına çıkmadan yerinde yapılması sağlanacak ve bu da işlemlerin daha hızlı tamamlanmasını mümkün kılacak.”

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.