DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.014.390
11° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

TALAS’TA YAPILAR SESLE YIKILIYOR

Talas Belediyesi’nin Harman Mahallesi’nde yürüttüğü 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan Erciyes, Hatipoğlu ve Cemil Baba sitelerinin yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 23 blokta yapılan çalışmalarda yıkım, iş makinelerinin kornalarından çıkan ses titreşimleriyle güvenli şekilde gerçekleştiriliyor.

19 Aralık 2024 830 okunma
TALAS’TA YAPILAR SESLE YIKILIYOR
TALAS’TA YAPILAR SESLE YIKILIYOR

Talas Belediyesi’nin 27 bin metrekarelik alandaki kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar 17 blokta çalışmalarının yapıldığı projede yıkım büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor.

İş makineleri yardımıyla yürütülen yıkım faaliyetinde bloklardaki kritik noktalar yıkıldıktan sonra iş makinelerinin klaksonlarından çıkan ses titreşimleriyle yıkım tamamlanıyor.

“YAPILAR ÇOK ZAYIF”

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren firma yıkım yetkilisi Halil Temur, “Buradaki binalar çok çürük, beton ve demiri çok zayıf. Bu yüzden dolayı korna sistemiyle yıkıyoruz. Bu sistemle daha risksiz bir yıkım gerçekleşiyor. Talas Belediyesi de burada çok iyi bir kentsel dönüşüm projesi hazırlamış. Belediyeye de çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.