DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.001.574
9° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

TALAS'IN MARKASI, ANTİKA PAZARI SİZİ BEKLİYOR

Kurulduğu günden bu yana yoğun ilgiyle takip edilen Antika Pazarı, mayıs ayında da geçmişe duyulan özlemin giderildiği imkân ve ortamlar sunuyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Kayseri’ye kazandırdığı ekonomiye dayalı önemli kültür-sanat etkinliklerinden birisi olan Antika Pazarı, 2019 yılında tarihi Harman Meydanında başlayan yolculuğunu Mevlana Mahallesi Pazar Yeri’nde sürdürüyor.

09 Mayıs 2025 859 okunma
TALAS'IN MARKASI, ANTİKA PAZARI SİZİ BEKLİYOR
TALAS'IN MARKASI, ANTİKA PAZARI SİZİ BEKLİYOR

Daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla taşındığı yeni yerinde nostalji meraklılarına renkli seçenekler sunan Antika Pazarı’nda halı, kilim ve seccadelerden tespihe, saat, para ve puldan nostaljik ev eşyalarına kadar binlerce ürün satışa sunuluyor.

Kayseri’den olduğu kadar Türkiye’nin değişik bölgelerinden antika satıcılarının da ilgi gösterdiği Antika Pazarı, şehrin en dikkat çeken sosyo-kültürel etkinlikleri arasında yer alıyor.

 Her ayın ikinci pazar günü kurulması gelenek haline gelen Antika Pazarı, 11 Mayıs Pazar günü yine Talas ve Kayseri halkına farklı bir gün yaşatacak.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.