DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.016.083
10° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Şehit Bedirhan bebeğin babası darbedildi

HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde üs bölgesinde kendisini ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu bebekleri Bedirhan ile birlikte şehit olan Nurcan Karakaya’nın (25) eşi Astsubay Serkan Karakaya, Kayseri’de oturduğu binada yönetici ve yakınlarının saldırısına uğradı. Karakaya darbedilirken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.

25 Temmuz 2025 1,0B okunma
Şehit Bedirhan bebeğin babası darbedildi
Şehit Bedirhan bebeğin babası darbedildi
 
Kayseri’de görev yapan astsubay Serkan Karakaya ile oturduğu binanın yöneticisi olan komşusu K.Y. ve onun yakınları F.Y., Y.Y., Z.Y. ve E.Y. arasında dün saat 19.00 sıralarında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası K.Y. ve yakınları Karakaya’ya yumrukla saldırdı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Darbedilen Karakaya, bina yöneticisi ve yakınlarından şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Serkan Karakaya’nın olay sonrası darp raporu aldığı öğrenildi.
 
Bu arada olay, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alındı. Görüntülerde, bina yöneticisi ve yakınlarının Karakaya’ya saldırdığı görüldü.
 
EŞİ VE BEBEKLERİ ŞEHİT OLMUŞTU
 
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 31 Temmuz 2018'de, üs bölgesinde görevli eşi Serkan Karakaya’yı ziyaret eden Nurcan Karakaya ile 10 aylık bebeği Bedirhan Karakaya’nın dönüş yolunda içinde bulunduğu otomobil geçerken, PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan patlayıcı infilak etmişti. Patlamada Nurcan Karakaya olay yerinde, 10 aylık bebeği Bedirhan ise kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu. 
Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.