DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.093.343
5° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

TALAS'TA BU PAZAR AĞUSTOS AYININ İLK “MAHARETLİ ELLER”İ

Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, ağustos ayının ilk hafta sonunda misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

01 Ağustos 2025 980 okunma
TALAS'TA BU PAZAR AĞUSTOS AYININ İLK “MAHARETLİ ELLER”İ
TALAS'TA BU PAZAR AĞUSTOS AYININ İLK “MAHARETLİ ELLER”İ

Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyon, 3 Ağustos Pazar günü yine tezgâh açıyor.

Gerek el işi gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcısını bekliyor.

Birbirinden kıymetli el emeği ürünlerin vatandaşlarla buluştuğu pazara, vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.