DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.077.645
5° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

HACILAR’DA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, imar ve altyapı düzenlemeleri için kapsamlı çalışmaların kesintisiz sürdüğünü belirterek, yürütülen projeler ile Hacılar’ın çehresinin modern bir görünüme kavuştuğunu vurguladı.Beğendik Mahallesi Yıldız Sokak’ta 3 bin metrekarelik kilitli parke yol yapım çalışmasının devam ettiğini aktaran Başkan Özdoğan, altyapı ve üstyapı yatırımlarının planlı bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

26 Ağustos 2025 959 okunma
HACILAR’DA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
HACILAR’DA ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Başkan Özdoğan, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal konuttan kentsel dönüşüme, eğitimden sağlığa, spordan turizme kadar her alanda projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Aynı zamanda altyapı ve yol yapım çalışmalarımızda büyük bir ivme yakaladık. Altyapı hizmetlerinin Hacılar halkına kesintisiz bir şekilde sunulması için gayret ediyoruz. İlçemizin her köşesinde hem yol yapımında hem de altyapı çalışmalarında titizlikle ilerliyoruz. Hacılar’ın geleceği için sağlam temeller atıyoruz.”

Hacılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen yol ve altyapı projeleriyle birlikte, hem yaşam kalitesi yükseliyor hem de ilçenin modern şehirleşme vizyonuna katkı sağlanıyor.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.