DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.084.108
6° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Başkan Özdoğan: "Geleceğe daha güçlü bir Hacılar bırakacağız"

Hacılar Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan riyasetinde gerçekleştirildi. Meclis gündeminde yer alan 5 madde, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi. Toplantının açılışında Hacılar Belediyesi meclis üyelerine hitap eden Başkan Özdoğan, yaz döneminde ilçe genelinde sürdürülen yoğun çalışmalara değinerek yeni eğitim-öğretim yılı ve adli yıl için temennilerde bulundu.

02 Eylül 2025 1,8B okunma
Başkan Özdoğan: "Geleceğe daha güçlü bir Hacılar bırakacağız"
Başkan Özdoğan: "Geleceğe daha güçlü bir Hacılar bırakacağız"

Başkan Özdoğan, şöyle konuştu:

“2025-2026 eğitim öğretim yılı tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun. Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okullarına başlayacaklar. Biz de bu bağlamda gerek kırtasiye, gerek kıyafet gerekse okul ve diğer ihtiyaçlarla ilgili ihtiyaç sahibi dar gelirli vatandaşlarımıza her sene olduğu gibi bu sene de gerek kurumsal açıdan gerekse hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle katkı sunmaya devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca 2025-2026 Adli Yılı Açılışı olması hasebiyle meclisimizdeki kıymetli avukatlarımızın şahsında tüm hakimlerimize, avukatlarımıza, savcılarımıza, adliye çalışanlarımıza ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hukukla ilgili beklentilerin hem meslektaşlarımız hem de toplumumuz açısından en üst seviyede karşılandığı bir yıl olmasını diliyorum.”

 

Toplantının sonunda alınan kararların önemine vurgu yapan Başkan Özdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizi her geçen gün daha çağdaş bir yapıya kavuşturmak için ekip arkadaşlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam konforunu artırmak, geleceğe daha güçlü bir Hacılar bırakmak adına atılan her adımın, alınan her kararın büyük kıymeti var. Meclis üyelerimizin yapıcı katkılarıyla aldığımız kararların ilçemiz adına hayırlı neticeler doğurmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum.”

 

Hacılar Belediye Meclisi’nin Eylül 2025 Olağan Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.