HACILAR HEM KIŞA HEM DE 29 EKİM’E HAZIRLANIYOR
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçede yürütülen kış hazırlıkları ve meydan düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Başkan Özdoğan, tamamlanacak çalışmaların ardından Hacılar’ın hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşayacağını hem de yenilenen çehresiyle vatandaşlarla buluşacağını söyledi.
Başkan Özdoğan, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle yapılan hazırlıklara dair açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Her türlü kışa hazırlığı insanlar kendi evlerinde nasıl yapıyorsa biz de ilçemizi aynı gayretle kışa hazırlama çabası içerisindeyiz. Bu faaliyetler tamamlandığında ilçemizi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bayraklarla donatacağız. Aynı zamanda bu çalışmaların bitmesiyle birlikte güzel bir Hacılar Meydanı’nı da hemşehrilerimizle buluşturacağız.”
Başkan Özdoğan, bu süreçte emeği geçen tüm vatandaşlara teşekkür ederek, “Bu yoğun süreç içerisinde bize destek veren, faaliyetlerin bu aşamaya gelmesine katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Devlet yatırımları, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri, ilçe belediyesi olarak yürüttüğümüz hizmetler ve hayırsever iş insanlarımızla birlikte yürüttüğümüz çalışmalar olmak üzere dört ana başlıkta hizmetlerimize devam ediyoruz. İnşallah aynı kararlılıkla bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

