DEMOKRASİ MAHALLESİ’NDEKİ KASTEN ÖLDÜRME OLAYINDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
27.11.2025 tarihinde Melikgazi ilçesi Demokrasi Mahallesi’nde meydana gelen “Kasten Öldürme” olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan titiz çalışmalar sonucunda şüpheli şahıslar kısa sürede tespit edilerek yakalandı.
Yapılan araştırmalarda, (P.A.-Bünyan-1985) isimli şahsın eşi (A.A.-Melikgazi-1984) ile birlikte olay yerine gittiği, suça konu eylemi ise (A.A.-Melikgazi-1984) isimli şahsın gerçekleştirdiği belirlendi.
Cinayet Büro ekiplerince yürütülen operasyon kapsamında;
✔ (A.A.-Melikgazi-1984)
✔ (P.A.-Bünyan-1985)
isimli şahıslar, olaya ilişkin tüfek ile birlikte YAKALANDI.
Olayın faili olduğu belirlenen (A.A.-Melikgazi-1984), “Kasten Öldürme” suçundan sevk edildiği adli makamlarca TUTUKLANARAK cezaevine teslim edildi.
(P.A.-Bünyan-1985) hakkında ise yurtdışına çıkış yasağı uygulanmış olup, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

