TALAS’TA YILIN SON MECLİSİ
Talas Belediye Meclisi toplanarak 2025 yılı aralık ayı son toplantısında gündeminde bulunan konuları karara bağladı. Belediye Meclis Salonunda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıda 15 gündem maddesi görüşüldü.
Çeşitli İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Proje Müdürlüğü raporlarının ele alındığı meclis toplantısında, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.’nin Bahçelievler Mahallesine kesintisiz elektrik verilmesi için trafo alanı yapımını içeren komisyon maddesi onaylandı.
Bunun yanı sıra toplantıda Sosyal Denge Sözleşmesi imzalanması için Başkan Yalçın’a yetki verildi.
Öte yandan ilçenin sosyal ve ekonomik gelişmişlik durumuna belediye vergilendirme konusunda üç bölgeye ayrılması kabul edilirken, 7 müdürlüğün yönetmeliğinde değişiklik yapılması hususu da görüşüldü.
Gündemin son maddesinde ise iskanı olmayan binalarda sıhhi işletmelerin ruhsatlandırmaları ile ilgili konu da kabul edildi.
Bütün maddelerin meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.
Başkan Yalçın, bir sonraki meclisin 5 Ocak 2026 Pazartesi günü gerçekleştirilmek üzere toplantıyı sona erdirdi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

