BÜYÜKŞEHİR, HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRÜYOR
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Mobil Beyaz Masa birimiyle kent merkezi ve kırsalda vatandaşlarla birebir iletişim kurarak talepleri yerinde dinlemeye devam ediyor. Ekipler son olarak şehrin farklı noktalarında hayata geçirilen Emekliler Kafeteryası’nda emeklilerle buluştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde şehir genelinde vatandaş odaklı yerel yönetim anlayışını güçlendirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mobil Beyaz Masa birimi, hizmeti vatandaşın ayağına götürerek hem kent merkezinde hem de ilçelerde iletişim köprüsünü daha da sağlamlaştırıyor.
Mobil Beyaz Masa ekipleri, son olarak şehrin farklı noktalarında hayata geçirilen Emekliler Kafeteryası’nda emekli vatandaşlar ve ulu çınarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri birebir dinledi. Vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda buluşan ekipler, iletilen konulara hızlı çözüm sunmak için gerekli birimlere anında yönlendirme yaptı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Mobil Beyaz Masa uygulamasıyla şehir genelindeki iletişim kanallarını çeşitlendirmeye ve vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

