DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Alkollü Sürücüye 66 Bin TL Ceza, 3 Araç Trafikten Men Edildi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce sosyal medya platformlarında yer alan “Mürekkep Balığı Karada.!” paylaşımı, “Kocasinan Bulvarında Bir Şahsın Alkollü Araç Kullandığı” ve “Uygulama Noktasında Dur İkazına Uymayan Sürücü” konulu ihbarlar üzerine çalışma başlatıldı.

15 Aralık 2025 671 okunma
Alkollü Sürücüye 66 Bin TL Ceza, 3 Araç Trafikten Men Edildi
Alkollü Sürücüye 66 Bin TL Ceza, 3 Araç Trafikten Men Edildi

Yapılan çalışmalar neticesinde, “Mürekkep Balığı Karada.!” paylaşımına konu olan araç ve sürücüsü sivil trafik ekiplerimizce tespit edildi. Araç sürücüsüne ve aracın tescil plakasına Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında toplam 2.167 TL cezai işlem uygulanırken, egzoz arızasının giderilmesi amacıyla araç 7 gün süreyle trafikten men edildi.

“Kocasinan Bulvarında Alkollü Araç Sürücüsü” ihbarına konu araç ve sürücüsü de ekiplerimizce tespit edildi. (U.D.-Kahramanmaraş-2001) isimli şahsın alkolmetre ile ölçümü kabul etmemesi üzerine, ilgili maddeler gereğince toplam 66.078 TL cezai işlem uygulanarak sürücü belgesine 2 yıl süreyle el konuldu ve araç trafikten men edildi.

“Uygulama Noktasında Dur İkazına Uymayan Sürücü” ihbarına konu araç da tespit edilerek, tescil plakasına toplam 12.427 TL cezai işlem uygulandı ve araç trafikten men edildi.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.