BÜYÜKŞEHİR, PERSONELİNE YÖNELİK SERTİFİKALI İLK YARDIM EĞİTİMLERİ DÜZENLEDİ
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Büyükşehir Meclis Salonu’nda ve Merkez Kütüphanesi’nde hayat kurtaran ilk yardım eğitimleri düzenlendi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışı ile vatandaşlara hizmetlerini hemen her kulvarda gerçekleştirmeye devam ederken, yerel yönetim hizmetlerini yapan personeline de bu çerçevede eğitim vermeye devam ediyor.
Bu kapsamda hizmet içi eğitimlerini yıl boyunca sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, farklı zamanlarda personele yönelik ilk yardım eğitimlerini de gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ve Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda düzenlenen Sertifikalı İlk Yardımcı Eğitimi programında çok sayıda katılımcıyı bilgilendiren Büyükşehir Belediyesi, kırık çıkıklara, zorlanma ve burkulmalara, su ve boğaza katı cisim nedeniyle boğulmaya nasıl müdahale edileceğinin yanı sıra ilk yardım kuralları ve uygulamasını hem teorik hem de pratik olarak personele aktardı.
Büyükşehir Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlere katılımcı personele, ilk yardım sertifikaları da verildi.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kayseri kategorisindeki diğer haberler

MHP MELİKGAZİ’DEN MİMARSİNAN ÇIKARMASI: TALEPLER YERİNDE DİNLENDİ

MHP KOCASİNAN’DAN MUHTARLAR GÜNÜ’NE DAMGA VURAN BULUŞMA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Akkışla’da gilaburu hasadı yapıldı

Bünyan’dan Şehit Yakınları ve Gazilere Anlamlı Kültür Gezisi

