DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.010.975
13° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

EN BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI YİNE TALAS’TA AÇILACAK

Her yıl 15 Temmuz’da Talas Belediyesi öncülüğünde açılan dünyanın en büyük Türk bayrağı yürekleri kabartıyor, birlik ve beraberliğin simgesi oluyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Kayseri protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek programda sevinç, gurur ve hüzün bir arada yaşanacak.

13 Temmuz 2026 641 okunma
EN BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI YİNE TALAS’TA AÇILACAK
EN BÜYÜK TÜRK BAYRAĞI YİNE TALAS’TA AÇILACAK

45 metre genişliğinde ve 67,5 metre uzunluğunda, tam 3 bin 38 metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük Türk bayrağı, 15 Temmuz Çarşamba akşamı saat 22.00’de, Yamaç Paraşütü İniş Alanında yine gururla açılacak.

15 Temmuz’un ruhuna yaraşır şekilde düzenlenecek etkinlik, Talas’ın millî duruşunu ve ortak hafızadaki yerini bir kez daha perçinleyecek. Alanı kaplayan dev Türk bayrağı vatan sevgisini, birlik ve beraberliği, Talas’ın özgün farkını bir kez daha tüm Türkiye’ye gösterecek.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.