DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

BÜYÜKŞEHİR’DEN FELAHİYE BÜYÜKTORAMAN MAHALLESİ’NE 16,8 MİLYON TL'LİK ULAŞIM YATIRIMI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Felahiye ilçesi Büyüktoraman Mahallesi’nde altyapı çalışmaları ve mevsim koşullarının etkisiyle ekonomik ömrünü tamamlayan yollarda sıcak asfalt çalışması başlattı. 16 milyon 800 bin lira yatırımla 2,5 kilometrelik yolda 4 bin 800 ton asfalt kullanılarak yenileme çalışması yapılıyor.

26 Ağustos 2026 769 okunma
BÜYÜKŞEHİR’DEN FELAHİYE BÜYÜKTORAMAN MAHALLESİ’NE 16,8 MİLYON TL'LİK ULAŞIM YATIRIMI
BÜYÜKŞEHİR’DEN FELAHİYE BÜYÜKTORAMAN MAHALLESİ’NE 16,8 MİLYON TL'LİK ULAŞIM YATIRIMI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları ve kırsal kalkınmaya verdiği önem doğrultusunda kırsal mahallelerde planladığı yatırımlarını aralıksız bir şekilde hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, yol yapım çalışmalarından sosyal donatılara, arazi yolları ıslah çalışmalarından köprü, menfez kanal yapımına, hayvancılık içme suyu hatları, tarımsal sulama hatları ve boru desteklemelerine varıncaya kadar kırsal bölgelerin kalkınması ve vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yatırımlara güçlü bir çalışma temposu içerisinde devam ediyor.

Bu kapsamda, Felahiye ilçesi Büyüktoraman Mahallesi’nde altyapı çalışmaları ve mevsim koşullarının etkisiyle ekonomik ömrünü tamamlayan yollarda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Özellikle doğalgaz çalışması sonrası bozulan 2,5 kilometre uzunluğundaki yolda BSK çalışması çerçevesinde yaklaşık 4.800 ton BSK kullanılması öngörülürken yapılacak çalışmanın maliyeti yaklaşık 16 milyon 800 TL olacak.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.