DOLAR49,55
EURO55,57
BITCOIN4.045.339
8° KAYSERİ
Üst banner
Kayseri

Erkilet Havalimanında 25 bin adet sülük yakalandı

Kayseri Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince hava limanında yasa dışı yollardan ülkeye sokulmaya çalışılan 25 bin adet, 17,5 kilogram sülük ele geçirildi.

20 Ekim 2026 20 okunma 1 dk okuma
WhatsApp Image 2026-10-19 at 14.31.13
WhatsApp Image 2026-10-19 at 14.31.13
Kayseri Gümrük Muhafaza ekiplerinin hava limanında sülük tespiti üzerine Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü görevlileri inceleme yaptı.

Yapılan inceleme ile ilgili olarak Kayseri İl tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu bilgi paylaşıldı;

“Kayseri Havalimanı’nda gerçekleştirilen denetimlerde, yasa dışı yollarla ülkeye sokulmak istenen yaklaşık 25 bin adet toplam 17,5 kilogram canlı sülük ele geçirildi. Kayseri Gümrük Muhafaza ekiplerinin çalışmaları sonucunda tespit edilen sülükler için, İl Müdürlüğümüz Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldı. 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında yasal işlem başlatılarak sülüklere el konularak imha edildi. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat devam ediyor. Doğal kaynaklarımızı ve biyolojik çeşitliliğimizi korumak için denetimlerimiz kararlılıkla sürdürülüyor.”

Kaynak: Kayseri Hayat Haber

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Kayseri kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.