Vatandaştan kasis talebi
Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, araçların çok hızlı geçtiği gerekçesiyle yol üzerine hız düşürücü kasis yapılmasını talep etti.
Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, araçların çok hızlı geçtiği gerekçesiyle yol üzerine hız düşürücü kasis yapılmasını talep etti.
Kayseri’de internet üzerinden teknolojik ürün satan vatandaşları arayarak 13 farklı olayda 15 kişiyi 190 bin 450 lira dolandıran G.S.P. yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm ve Eğitim Tesisi'nde çocukları eğlendirirken eğitmek ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak için geridönüşüm malzemelerinden oluşan bir sıfır atık ekspresi yaptı.Bu Tesiste Günlük 25 ila 30 Ton Geri Dönüşüm Malzemesi Ayrıştırılıyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren şehrin mesleki eğitim ve kültür kuruluşu KAYMEK aracılığı ile Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrencilere yönelik faaliyetleri kapsamında LGS Ön Hazırlık Kursları ile Yaz Okulu kayıtlarını sürdürüyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda, depremden dolayı hasar gören Adıyaman Belediyesi’nin hasar gören büro mobilyası ihtiyaçlarının karşılanarak hibe edilmesi kararını oy birliği ile kabul etti.
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Kayseri şube yönetimi KOSGEB’i ziyaret ederken Kayseri’nin gelişimi için atılacak adımlar konuşuldu.
Talas Belediyesi tarafından düzenlenen ve gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen ‘Gençliğin Aklına Takılanlar’ın bu ayki konuğu Prof. Dr. Erol Göka oldu.
Talaslı öğrenciler, Talas Belediyesi ev sahipliğinde Çevre Haftası münasebetiyle düzenlenen “Geri Kazanıma Destek, Doğaya Nefes Olalım” etkinliğinde yürüyerek doğaya dikkat çekti. Zincidere 100. Yıl Mesire Alanındaki programda gençler Türk bayrakları sallarken, bando eşliğindeki şarkılarla da eğlendi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte yenilenebilir enerji kaynakları olan rüzgâr, güneş ve biyogazdan enerji üretimi için önemli santrallerin hayata geçirildiğini söyledi.
Yeniden faaliyete geçirilecek olan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası TOMTAŞ’ta uçak ve helikopter parçaları üretilecek.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahievran Mahallesinde yapımı devam eden geogrid istinat duvarı, yol genişlemesi, otopark ve çevre düzenleme çalışmalarını kontrol etti. Yapılan hizmetlerle bölgenin hem refahını hem de yaşam kalitesini artırdıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, insanların mutlu yaşayabileceği bir Kocasinan inşa ettiklerini vurguladı.
Kayseri’de iddiaya göre yol verme sebebiyle çıkan kavgada 1 kişi bacağından vuruldu.
Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde otomobilin TIR'a çarpması sonucu bir Kayserili polis memuru Selahattin Urhan hayatını kaybetti.
Milli Savunma Bakanlığı’na (MSB) bağlı faaliyet gösteren Kayseri’deki Askeri Fabrika ve Tersane İşletme’nde 5’inci A400M kargo uçağının güçlendirme işlemlerine başlandı.
Kayseri’de iddiaya göre bunalıma giren genç araç içinde bileklerini keserek intihar etmek istedi. Hastaneye kaldırılan gencin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.