10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kentte çeşitli etkinliklerle kutlandı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kentte çeşitli etkinliklerle kutlandı.
İkram Çeşmesiyle Türkiye’ye model olan Kocasinan Belediyesi, mevsimine göre vatandaşlara sıcak çorba, salep, şerbet ve limonata ikramında bulunuyor.
İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne dair bir yazılı açıklama yaptı.
Vali Şehmus Günaydın, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’a iadeiziyarette bulundu.
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Pınar Aldemir ve çocukları Kapaklı ilçesinde defnedildi. 4 aylık oğlunun tabutuna sarılarak fenalık geçiren baba Ali Aldemir’i arkadaşları teselli etti.
Memduh Büyükkılıç, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu işbirliğinde Ankara'da iki gün süre ile gerçekleştirilecek olan, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler' Sempozyumuna katıldı.
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısı sonucu 14 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiği olayda ilçe halkı sokak köpeklerinin bir an önce toplanmasını istiyor.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile Erciyes Teknopark’ın ev sahipliğinde, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada toplumun huzur ve mutluluğunun temininde medyanın da çok önemli görev üstlendiğini söyledi.
Bellona Kayseri Basketbol Spor Kulübü yöneticileri, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi ziyaret etti.
Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, “Gönül belediyeciliği olmazsa olmaz projemizdir” dedi.
Muhtarlar Toplantısında konuşan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, “Tehdit haline gelen uyuşturucu belasını hep beraber bitireceğiz” dedi.
CHP Kayseri İl Yönetiminde bulunan 6 kişi düzenledikleri basın toplantısı ile il yönetimindeki görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.