Kategori : Kayseri

BAKAN BAYRAKTAR’DAN KCETAŞ VURGUSU: “ENERJİDE TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

BAKAN BAYRAKTAR’DAN KCETAŞ VURGUSU: “ENERJİDE TÜRKİYE’YE ÖRNEK”

Kayseri’de enerji yatırımlarının öncü kuruluşlarından KCETAŞ’ı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, şirketin ortaya koyduğu başarılı çalışmaların Türkiye için örnek model oluşturduğunu vurguladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ise KCETAŞ’ın şehrin kalkınmasındaki stratejik rolüne dikkat çekti.

KOCASİNAN, YUNUSEMRE’DEKİ SOSYAL TESİS HİZMET VERMEYE BAŞLADI

KOCASİNAN, YUNUSEMRE’DEKİ SOSYAL TESİS HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunusemre Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında bölgeye kazandırdığı sosyal tesisin hizmet vermeye başladığını söyledi. Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak sosyal alanlar kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Yunusemre Mahallemizde kentsel dönüşümün son halkası olan modern sosyal tesisimizi tamamlayarak hizmete açtık. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başkan Palancıoğlu: “Ticaretin Kökleri ve Geleceği: Kayseri Kapalıçarşı ve Hanlar Bölgesi Vizyon Çalıştayı’na Davetlisiniz!”

Başkan Palancıoğlu: “Ticaretin Kökleri ve Geleceği: Kayseri Kapalıçarşı ve Hanlar Bölgesi Vizyon Çalıştayı’na Davetlisiniz!”

Melikgazi Belediyesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi ve Kayseri Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen “Ticaretin Kökleri ve Geleceği: Kayseri Kapalıçarşı ve Hanlar Bölgesi Vizyon Çalıştayı” 16-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. Kayseri’nin asırlık ticaret merkezi Gön Han, Kapalı Çarşı, Vezir Han ve Bedesten’i geleceğe hazırlayacak çalışmaları hedefleyen çalıştay, 16-17 Nisan tarihlerinde Gön Han’da, 18 Nisan tarihinde ise Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampüsü’nde gerçekleşecek.

TALAS MENEKŞE SİTELERİ'NDE KURA HEYECANI

TALAS MENEKŞE SİTELERİ'NDE KURA HEYECANI

Talas Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mevlana Mahallesi Menekşe Siteleri’nde yeni yaşamın kapısını aralayacak kura çekimi, Belediye Meclis Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mutlu anların yaşandığı programa belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye görevlileri ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN STRATEJİ TOPLANTISI’NDA “BİRLİK, HİZMET VE KAYSERİ MODELİ” MESAJI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN STRATEJİ TOPLANTISI’NDA “BİRLİK, HİZMET VE KAYSERİ MODELİ” MESAJI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Orta Anadolu Bölge Strateji Toplantısı’nda katılımcılarla yakından ilgilenerek teşkilatın birlik ruhuna dikkat çekti. Başkan Büyükkılıç, “Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, Kayseri’mizde yaşayan 1,5 milyon insanı bağrımıza basarak, 16 ilçemizi de ayrıştırmadan hizmetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz” dedi.

Kayseri’de “Sensiz Olmaz” Projesi tanıtıldı

Kayseri’de “Sensiz Olmaz” Projesi tanıtıldı

Kayseri Valiliği himayelerinde, Kocasinan Kaymakamlığı koordinasyonunda hayata geçirilen “Sensiz Olmaz” Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Proje ile çocukların suça sürüklenmesinin önlenmesi, risk altındaki çocukların korunması ve suça karışanların yeniden topluma kazandırılması hedefleniyor.

MHP KAÇEP Kayseri’den özel çocuklarla Çanakkale programı

MHP KAÇEP Kayseri’den özel çocuklarla Çanakkale programı

Kayseri’de, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 111’inci yıl dönümü dolayısıyla MHP KAÇEP Kayseri İl Başkanlığı tarafından özel çocuklara yönelik anlamlı bir program düzenlendi. Down sendromlu ve otizmli öğrencilerin sahne aldığı etkinlikte duygu dolu anlar yaşandı.

ZAFER ALGÖZ’DEN SAHAFLAR ÇARŞISI’NA TAM NOT

ZAFER ALGÖZ’DEN SAHAFLAR ÇARŞISI’NA TAM NOT

Talas Belediyesi, kültür ve sanatın kalbinin attığı önemli bir buluşmaya daha ev sahipliği yaptı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, tiyatro sanatçısı Zafer Algöz ile yazar Can Yılmaz’ı ilçede ağırladı.