BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, MAHALLE MAHALLE GEZİYOR, VATANDAŞLA KUCAKLAŞIYOR
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Yeniköy Mahallesi’ndeki Takva Camii’nde teravih namazını kıldı, namaz sonrası vatandaşla kucaklaştı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Yeniköy Mahallesi’ndeki Takva Camii’nde teravih namazını kıldı, namaz sonrası vatandaşla kucaklaştı.
Hacılar Belediyesi, ilçenin altyapı ve ulaşım sorunlarına çözüm getirmek amacıyla son beş yılda büyük çapta altyapı çalışmaları gerçekleştirdi. Başkan Bilal Özdoğan liderliğinde yürütülen bu çalışmalar kapsamında, ilçenin dört bir yanında önemli yol yenileme ve genişletme çalışmaları hayata geçirildi.
Eşi A.U. (31) kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle bıçaklayarak öldüren M.U. (27), isimli kadının yargılanmasına başlandı. M.U. "Tasarlamadım bir anda oldu, ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Pişmanım" dedi.
Akaryakıt grubu ürünlerinden motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 1 kuruşluk indirim beklenmektedir.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarıoğlan ilçesinde muhtelif bölgelerde içme suyu iletim kapasitesini arttırmak için 2 milyon 220 bin TL maliyet ile terfi hattı imalatı gerçekleştirildiğini kaydetti.Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, insan ve çevre sağlığını korumak için başlattığı projelerini planlı bir şekilde sürdürüyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin mesleki kurslar düzenleyen eğitimde öncü kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Kayseri'de bulunan çağrı merkezlerinde istihdam olanağı sağlamak amacıyla açtığı Çağrı Merkezi Kursu ile sektörde çalışabilecek bilgili ve donanımlı elemanlar yetiştiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi KAYMEK Sümer Tesisleri’nde haftanın 5 günü Çağrı Merkezi Kursu eğitimi veriliyor.
Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ‘Çevre Belediyeciliği’ konu başlığıyla açıkladığı ve Kayseri’de yine bir ilk olan ‘Sen’Patı Park’ Projesi hayata geçiyor. Projelere hız kesmeden farklı çalışmaları hayata geçirmeye başladıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, ‘İnsan odaklı’ projelerin yanı sıra bütün canlılara yönelik sorumlulukların olduğuna dikkat çekerek, “Hoşgörü diyarı Kayseri’mizde yaptığımız hizmetlerle tüm canlıların Kocasinan’da değerli ve ayrıcalıklı olduğunu gösteriyoruz” dedi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Türkiye’de ayak basmadık yer bırakmadık. Bizim millet diye, bayrak diye, bölünmez bütünlük diye bir derdimiz var. Onun içindir ki Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapıyoruz. Gece, gündüz onunla beraber çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve protokol ile birlikte Erciyes Anadolu Holding’in geleneksel iftar programına katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Büyük Kayseri Mitingi’nde yalnız bırakmayan tüm Kayserililere teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Büyük Kayseri Mitingi’ni değerlendirdi.
Her gittiği yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaşan Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Önder Narin mahzeminli vatandaşların desteğini arkasına aldı. Seçim çalışmalarını Ramazan ayında da aralıksız sürdüren Narin Mahzemin mahallesi ziyareti esnasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Türkiye'de birçok belediyeye örnek olan projelere imza atan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni dönemde hayata geçireceği yeni vizyon projelerini tanıttı. Melikgazi'de bir dönem başarılı bir şekilde yaptığı belediye başkanlığı görevinin ardından yeni dönemde de aday gösterilen Başkan Palancıoğlu, 2024-2029 yılları arasında gerçekleştirmeyi planladığı projelerini kamuoyuna açıkladı.
Kayseri’de sabah saatlerinde mahkum taşıyan cezaevi aracının yaptığı kazada 2’si ağır 7 kişi yaralandı. İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve İl Jandarma Komutanı Dedebağı, kazada yaralanan jandarma personellerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kayseri’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalarda şüphe üzerine bir araç durduruldu. Araçta ve araçta bulunan 3 kişi üzerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlemiş olduğu miting alanına fabrika işçilerinin zorla götürüldüklerini iddia eden CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; Yüzlerce otobüslerle meydana işçileri ve emekçileri getirdiler. Bu gelen işçilerin içinde AKP’ye oy vermeyecek bir sürü insan olmasına rağmen işten çıkartılmak korkusuyla meydana gelmek zorunda bırakıldılar. Bu tür kalabalık toplanmasını CHP Kayseri il örgütü olarak kınıyoruz” dedi.