Kategori : Kayseri

TALAS’TA ASPİR HASADI BAŞLADI

TALAS’TA ASPİR HASADI BAŞLADI

İlçe tarımına katkılarını aralıksız olarak sürdüren Talas Belediyesi, geçtiğimiz yıl başlattığı aspir ekimine bu yıl da devam ederek hasadını yaptı.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KADİM BÜYÜKLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KADİM BÜYÜKLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kayseri’nin kadim büyüklerini, Kuşçu Marina’da misafir etti. Uluçınarlar Korosu’nun seslendirdiği ‘Erkilet Güzeli Bağlar Bozuyor’ şarkısına eşlik eden Başkan Çolakbayrakdar, onların hem gönlünü hem de hayır duasını aldı.

Kayseri’de YEKA ilan edildi

Kayseri’de YEKA ilan edildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kayseri’de dahil 5 ilde Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı ilan etti.

BÜYÜKŞEHİR, ULU ÇINARLARI UNUTMUYOR

BÜYÜKŞEHİR, ULU ÇINARLARI UNUTMUYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ulu çınarlarımızın ellerinden öpüyor, dualarını bekliyor, onlara layık olma yönünde gayret gösteriyoruz” dedi. Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından bu güne özel Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Tiyatro Salonu’nda özel bir program düzenleneceğini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK’İN ARICILIK KURSU KAYITLARI BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK’İN ARICILIK KURSU KAYITLARI BAŞLADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kültür ve mesleki eğitim kuruluşu KAYMEK, hayvancılık ve üretime destek olan kursu ile vatandaşlara hizmet veriyor. Kayseri’de arıcılık yapmak isteyen vatandaşlara yönelik kurs düzenleyen Büyükşehir, arıcılık kursu kayıtlarını başlattı.