DOLAR49,45
EURO55,62
BITCOIN4.033.463
14° KAYSERİ
Üst banner
K
Konuk Yazar
07 Haziran 2013 · 287 okunma

KCK: "Kadınlarımız ölsün"

KCK İstanbul Yürütme Kurulu, Beyoğlu'nda yapılması planlanan bir eylemde kadınların ön plana çıkmasını, polis panzerlerine saldırmasını, panzerlerin altına girmesini ve ölmesini istemiş. Talimatta "Kadınların ölmesi ile

KCK İstanbul Yürütme Kurulu, Beyoğlu'nda yapılması planlanan bir eylemde kadınların ön plana çıkmasını, polis panzerlerine saldırmasını, panzerlerin altına girmesini ve ölmesini istemiş.
 

 

Talimatta "Kadınların ölmesi ile haklılığımız artacaktır" deniliyormuş.

BDP rozetli KCK'lılar, BDP İstanbul İl Başkanlığı'nda toplanıp "gençler arabaları yakmalı, her kesim ayrı ayrı örgütlenmeli, ilçeler, köyler kapılarını siyasetçilere kapamalı, onları kabul etmemeli, AKP Kürdistan'da rahat seçim çalışması yürütememeli" diye kararlar almışlar.

Sultangazi'yi savaş alanına çevirme, Esentepe'de, Gazi Mahallesi'nde, İsmet Paşa'da kan dökme planları yapmışlar.

 

 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.