BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ TEBRİĞİ

BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ TEBRİĞİ

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında, mesleklerini büyük bir fedakarlıkla icra eden gazetecilere teşekkür eden Başkan Palancıoğlu, şunları ifade etti:

“Gazetecilik, tarafsız ve güvenilir bilgi aktarımıyla toplumu bilgilendiren, vatandaşların haber alma hakkını koruyan önemli bir meslek. Toplumun gelişiminde büyük önemi olan gazetecilerimiz aynı zamanda kültürel değerlerimizin aktarılması hususunda da önemli bir rol üstlenmiştir. Kamuoyunu doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirmek için gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerimiz, bilinçli bir toplum oluşumunun vazgeçilmezidir. Doğru ve tarafsız haber akışını sağlayıp toplumun isteklerini, önerilerini gün yüzüne çıkaran, gündemin nabzını tutan gazetecilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Gazetecilik mesleğinin etik kuralları çerçevesinde görevini icra ederek gündemden haberdar olmamızı sağlayan, yerelden ulusala tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor; başarılı bir meslek yaşamı diliyorum. Ebediyete irtihal eden gazetecilerimizi rahmet ile anıyorum.”

Google+ WhatsApp