Beşiktaş'tan koronavirüs iddialarına yanıt
Beşiktaş Kulübü, İtalyan basınında Sırp futbolcu Adem Ljajic'in koronavirüs şüphesi karantinaya alındığı yönünde çıkan haber hakkında açıklama yaptı.
Beşiktaş Kulübü, İtalyan basınında Sırp futbolcu Adem Ljajic'in koronavirüs şüphesi karantinaya alındığı yönünde çıkan haber hakkında açıklama yaptı.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 23'üncü haftasında pazar günü Kadıköy'de oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı analiz toplantısı ve antrenmanla sürdürdü.
Beşiktaş, Süper Lig’in 23’üncü haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Vodafone Park’ta saat 20:00’de başlayacak karşılaşmada hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus’un yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Mücadelenin VAR hakemiyse Ali Palabıyık.
Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor'un oyuncularını taşıyan uçak, Sivas Havalimanı'na sis nedeniyle inemeyince rotasını Kayseri'ye çevirdi. 300 kişilik özel uçak, Kayseri Erkilet Havalimanı'na indi.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İstanbul Başakşehir deplasmanda Portekiz temsilcisi Sporting'e 3-1 mağlup oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 2019-2020 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.
Süper Lig ekibi Hes Kablo Kayserispor'un başkanı Berna Gözbaşı futbolcuların eşleriyle kahvaltıda buluştu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe-Galatasaray, Beşiktaş-Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor takımlara arasında şampiyorluğu doğrudan etkileyecek maçların olduğunu hatırlattı.
Süper Lig'in 23'üncü haftasında pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi iki takımın da formalarını giymiş, iki taraf ile de bu derbi atmosferini yaşamış eski futbolculardan Emre Aşık ile Fatih Akyel ve eski Galatasaray futbolcularından Hasan Kabze ile Kerem İnan, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu. Emre Aşık ve Fatih Akyel, iki takımın da formasıyla derbiye çıkan oyuncular olarak kritik maçla ilgili düşüncelerini aktarırken, Hasan Kabze ve Kerem İnan ise Galatasaray formasıyla Kadıköy'de nasıl bir atmosfer yaşadıklarını yorumladı.
Süper Lig'in 23'üncü haftasında 23 Şubat pazar günü Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek Fenerbahçe ve Galatasaray'ın galibiyet şansını iki takım taraftarları değerlendirdi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İstanbul’da düzenlenen Balkan Salon Atletizm Şampiyonası’nda 2 gümüş madalya kazanan Kayserili sporcu Süleyman Bekmezci ve Fatma Arık'ı tebrik etti.
Süper Lig’in 23’üncü haftasında sahasında Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Süper Lig’in 23’üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak Galatasaray, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Süper Lig’in 23’üncü haftasında Trabzonspor'u konuk edecek Beşiktaş, rakibini yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Süper Lig’in 23’üncü haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk edecek Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.