Akçakoca´da Çınar Caddesi İki Yönlü Trafiğe Açılıyor

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Çınar Caddesi´nin iki yönlü olarak trafiğe açılması konusunda, Cadde üzerinde işyerleri bulunan esnaflarla toplantı yaptı. Çınar Caddesi esnaflarının tamam

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Çınar Caddesi´nin iki yönlü olarak trafiğe açılması konusunda, Cadde üzerinde işyerleri bulunan esnaflarla toplantı yaptı.
Çınar Caddesi esnaflarının tamamına yakınının katıldığı toplantıda, trafiğin iki yönlü olarak açılacağını söyleyen Başkan Yemenici, koşullar dikkate alınarak Yaz sezonunda cadde trafiğinin araçlara kapatılması seçeneğine dönebileceklerinin de sinyalini verdi. İki yönlü araç trafiği uygulamasına karşı itirazlarını belirten esnaflar, mevcut uygulamanın devam etmesi ve değişikliğe gidilmemesi yönünde öneri getirdiler. Yapılan tüm itirazlara rağmen, yeni uygulamaya en kısa sürede geçileceğini belirten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, caddenin çift yönlü trafiğe açılması durumunda, esnafların işyerleri önüne attıkları masa ve sandalyelerini mevcut konumundan daha içeriye çekmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Toplantının bitmesinin ardından belediye ekipleri, Çınar caddesinin ortalarından başlayarak zemine dubalar çaktı ve o bölgede araçların park etmesini önledi.
(TT-AY)

16.10.2014 15:00:47 TSI

Google+ WhatsApp