Akgül´den Yeni Vali Kılıçlar´a Hayırlı Olsun Ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ ile birlikte yeni göreve başlayan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar´a makamında hayırlı o

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ ile birlikte yeni göreve başlayan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar´a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye çalışmaları hakkında Kılıçlar´a bilgi veren Akgül, Vali Kılıçlar´a yeni görevinde başarı diledi. Halka hizmet noktasında her türlü imkanı seferber ettiklerini ve bu konuda Kılıçlar´ın da desteğini beklediklerini kaydeden Akgül, "Mamak, modernleşen yüzüyle örnek ilçeler arasında yer almaya devam edecek. Tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği halinde ilçemize, Ankara´mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Sayın Valimize; yeni görevinde başarılar diler, hayırlı olmasını temenni ederim" dedi. Konuklarını makamında ağırlayan Vali Kılıçlar, nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için misafirlerine teşekkür etti.
(PLN-ÖK-Y)

18.10.2014 10:41:31 TSI

Google+ WhatsApp