Haydarpaşa´daki Karantina Kaldırıldı Oğuzcan Yazar İstanbul

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne ebola virüsü şüphesiyle kaldırılan yabancı uyruklu şahsın virüs taşımadığı ortaya çıkınca hastanedeki karantina kaldırıldı. Kadıköy İskelesi´nde akş

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne ebola virüsü şüphesiyle kaldırılan yabancı uyruklu şahsın virüs taşımadığı ortaya çıkınca hastanedeki karantina kaldırıldı.
Kadıköy İskelesi´nde akşam saat 18.00 sıralarında yerde hareketsiz bir şekilde yatan yabancı uyruklu bir şahıs, vatandaşların ihbarı üzerine Ebola şüphesiyle Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırıldı. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, getirilen siyahi vatandaş nedeniyle yaklaşık 2 saat süreyle karantina altında kaldı. Yapılan testler sonucunda yabancı uyruklu vatandaşta ebola virüsü rastlanmazken tedbir amaçlı olarak hastanede tutulduğu öğrenildi.
Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi´nde hayat normale dönerken kimi hastaların halen maske taktığı görüldü.
(OY-AS-ÖZ-Y)

18.10.2014 22:11:20 TSI

Google+ WhatsApp