İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan´dan, `cumhuriyet Bayramı´ Mesajı Muhammed Yasir Aydoğan Sivas

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ayhan mesajında, "Kurtuluş Savaşı´nda gösterilen üstün gayret ve fedakârlıklar sonucunda kahramanlar

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ayhan mesajında, "Kurtuluş Savaşı´nda gösterilen üstün gayret ve fedakârlıklar sonucunda kahramanlarımız tarafından bizlere armağan edilen Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyet, bağımsızlık ve hürriyetimizden asla taviz vermeyeceğimizin ifadesidir. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesidir. Bu anlamlı günde, imkansızlık ve çaresizlikleri yenerek, İstiklal Harbimizi kazanmamızı sağlayan milli ve manevi değerlerimize olan saygı ve bağlılığımızı daha da pekiştirme ihtiyacı, en önemli önceliklerimiz arasındadır" ifadesinde bulundu.
Ayhan, mesajının devamında şunları kaydetti:
"Bu şanlı millet, hiçbir zaman din, dil, ırk, mezhep ve meşrep ayrılığı gözetmeksizin bir araya gelerek birlik ve beraberliğini göstermiştir. Bu birlik ve beraberliğimiz, dün olduğu gibi bugün de canlılığını korumakta, dosta güven, düşmana korku vermektedir. İnanıyorum ki ülkemiz çağdaşlaşma hedefleri doğrultusunda, insanımız bilimde, sanayide, eğitimde ve diğer bütün alanlarda büyük bir yol alacak, elde ettiğimiz bu başarılarla ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 91. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum".
(UY-AÖ-Y)

28.10.2014 14:48:28 TSI

Google+ WhatsApp