Kaymakam Ve Belediye Başkanı Muhtarlarla Buluştu

Adıyaman´ın Tut ilçesine bağlı Meryemuşağı köyünde bazı köy muhtarları ile Kaymakam ve Belediye başkanı bir araya geldi. Meryemuşağı köyü Muhtarı Mehmet Yalçın´ın misafiri olarak köye davet edilen

Adıyaman´ın Tut ilçesine bağlı Meryemuşağı köyünde bazı köy muhtarları ile Kaymakam ve Belediye başkanı bir araya geldi.
Meryemuşağı köyü Muhtarı Mehmet Yalçın´ın misafiri olarak köye davet edilen Kaymakam Mehmet Mut, Belediye Başkanı Cemal Avcı, Tut Jandarma Komutanı Üsteğmen Necip Kacar, Eski İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Ağça ve çevre köylerin muhtarları Meryemuşağı´nda bir araya geldi.
Kaymakam Mut ve beraberindekiler muhtarlarla genel bir istişare toplantısı yaptıktan sonra ikrama geçildi.
Daha sonra Kaymakam Mehmet Mut, bakım ve onarım yapılan Meryemuşağı İlkokulu´nda incelemelerde bulundu. Okuldaki eksiklikler hakkında Okul müdürü Mahmut Bozan´dan bilgi alan Kaymakam Mut, "Okulun bahçe zeminine yaklaşık 800 metrekare parke döşedik. Çatısı tamamen yenilenerek duvarlar düzenlendi. Muhtarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve Köylere Hizmet Götürme Birliği´yle okulumuzun bakım ve onarımını yaptık. Birleştirilmiş sınıflarımızda 43 öğrencimiz var" dedi.
(AHM-VSA-Y)

22.10.2014 15:19:53 TSI

Google+ WhatsApp