Kayseri Erciyesspor´da Yüzler Gülüyor

Spor Toto Süper Lig´de Beşiktaş´ı kendi evinde 3-2 yenen SAİ Kayseri Erciyesspor´un basın sözcüsü Kaan Savruk, "Beşiktaş gibi güçlü bir rakibi yenmek galibiyete anlam kattı" dedi. Ligin başından be

Spor Toto Süper Lig´de Beşiktaş´ı kendi evinde 3-2 yenen SAİ Kayseri Erciyesspor´un basın sözcüsü Kaan Savruk, "Beşiktaş gibi güçlü bir rakibi yenmek galibiyete anlam kattı" dedi.
Ligin başından beri takımın iyi oynadığını ancak galip gelemediklerini söyleyen Savruk, "Avrupa´da başarılı bir futbol oynayan ve ligin zirvesinde bulunan Beşiktaş gibi güçlü bir rakibi yenmek ve 3 puan almak galibiyete anlam kattı" diye konuştu.
Savruk, alınan galibiyetin ilerleyen haftalarda oynanacak olan karşılaşmalar için moral olduğunu ifade ederek, "Galibiyet, yapılan çalışmaların ve verilen mücadelelerin çimentosudur. Beşiktaş´a karşı galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.
Kaan Savruk, futbolcuların alınan galibiyeti ameliyat olan Cem Can´a ve şehitlere hediye ettiğini belirterek, "Maçtan sonra oyuncularımız kulüp yerine Cem Can´ın evine gitti. Bu da daha iyi takım olma yolunda büyük bir adım attığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
(AÖ-SK-S)

28.10.2014 10:25:02 TSI

Google+ WhatsApp