“Köşebaşı”

“Köşebaşı”


Bu kadarlık mola yeter

 

1996 yılında Erciyes televizyonda başlamış olduğum meslek hayatıma 2003 yılında ÇAĞAN MEDYA bünyesinde kurulu bulunan Kanal 38 televizyonu ile devam ettim. Tabii ki bugüne kadar geçen 20 yılı aşkın süre içerisinde ÇAĞAN MEDYA ailesi olarak bir çok önemli ve özel çalışmaya imza attık. dönüp baktığım zaman 20 yılın nasıl geçtiğini anlamak çok da mümkün değil. Meslek hayatında aynı kurumda çalışmak 20 yıl gerçekten çok önemlidir özellikle bizim mesleğimizde istikrarlı bir şekilde çalışmak ve çalışmış olduğu kurumla yolları ayırırken dostane şekilde ayrılmak çok mümkün değil. Biz bunu başardık. Geride içecek bir bardak çayımız olacak şekilde vedalaştık. Beraber çalıştığımız ekip arkadaşlarımız da bu süre içerisinde benim en büyük destekçim ve yardımcım oldu.

2 Haziran tarihinde noktalamış olduğum ÇAĞAN MEDYA’da ki mesleki bayatımı sağlığımız elverdiği sürece MEYAZ MEDYA grup çatısı altında sürdüreceğim.  “Her son yeni bir başlangıçtır” diyerek MEYAZ MEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yazıcı ile birlikte yola devam kararı aldık. Öncelikle gerek Kayseri’ye ve gerekse de mesai harcayacak olduğum MEYAZ MEDYA Grup ailesine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da katkı sunmanın gayesi içerisinde hareket edeceğim.

20 yılı aşkın süredir tanıdığım Ülkü Vural ile genç arkadaşlarımız Nazlı Yılmaz ve Hakan Karakaya ile birlikte ekip ruhunu ortaya koymaya çalışacağız. Gazetecilik mesleki anlamda oldukça zor bir görevdir. Toplumun her kesimine dokunmak, onların derdi ile hemhal olmak, yaşanan olumsuzlukların giderilmesi adına ilgili kurumlarla köprü vazifesi görmek gibi önemli bir görevi ifa ediyoruz. Sadece sorunlar endeksli değil illaki şehrimiz ve ülkemiz adına yaşanan güzel gelişmeleri de sizlerle paylaşıyoruz. Taraf olan bir gazeteci olarak taraf olan derken memleketinin ve ülkesinin menfaatinden yana olan her türlü çalışmaya destek veren bir anlayış içerisinde mesleğimizin gerekliliğini yerine getirmenin kaygısını taşımaya devam edeceğim. Kayseri, medya yapılanması anlamında bölgesinde örnek gösterilecek bir şehir konumunda. Bu başarıyı da elde etmek illaki öyle kolayına olmuyor Gerek medya yöneticileri ve gerekse de çalışanlar her türlü fedakârlığı göstermeye devam ediyor. MEYAZ MEDYA grup bünyesindeki, life tv, radio life ve haftalık olarak Yayın bayatını sürdüren Kayseri Hayat Haber gazetesi Kayseri Manşet Haber Sitesi ile Kayseri’nin nabzını tutacağız. Sosyal medya hesapları üzerinden de anlık olarak gelişmeleri paylaşacağız. Yani özetleyecek olursak Kayseri’de yaşanan her türlü gelişmeden siz değerli hemşerilerimizi haberdar edeceğiz.

Kurban Bayramı’nın hemen ardından doludizgin bir şekilde işimizin başında olacağız.

MEYAZ yönetim kurulu başkanı Mehmet yazıcı, Ülkü Vural ile genç meslektaşlarımız nazlı Yılmaz ve Hakan Karakaya ile sahadayız.

Yeni sürecin hepimize başarı getirmesini temenni ederek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Google+ WhatsApp